«ІNFOMATRIX-2023″

Учні та учениці Криворізького Центрально-Міського ліцею успішно виступили у фіналі ІІ етапу XХІІ Всеукраїнського чемпіонату з інформаційних технологій «Екософт-2023» та ХІV національного етапу Міжнародного конкурсу комп’ютерних проєктів «INFOMATRIX-2023»!
Сухомлін Владислав, 11-Д клас, І місце в категорії «Функціональні пристрої/Апаратне управління», проєкт «Трекінг пристроїв у приміщенні за допомогою WI-FI»
Котюча Анастасія, 11-А клас, І місце в категорії «Анімаційні/Короткометражний фільм», проєкт «What is a forest for you?»
Торгалова Марія, 11-А клас, ІІ місце в категорії «Комп’ютерне мистецтво», розробка «Споживаємо те, що залишаємо»
Ткачов Артур, 11-А клас, грамота учасника фіналу.
Сухомлін Влад, Котюча Анастасія та Торгалова Марія пройшли у суперфінал національного туру Міжнародного конкурсу комп’ютерних проєктів «ІNFOMATRIX-2023″, який відбудеться 30-31 березня (захист проєктів відбуватиметься англійською мовою). Переможці національного етапу Міжнародного конкурсу комп’ютерних проектів «INFOMATRIX-2023» змагатимуться за участь у світовому фіналі, який відбудеться 07-11 червня 2023 року в м. Ґвадалахара (Мексика).
Бажаємо успіху нашим талановитим дітям та перемоги у суперфіналі!
Дякуємо за творчість, наполегливість та небайдужість учасникам та їх керівникам Шапоріній Ользі Олександрівні та Мерзлікіну Павлу Володимировичу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *