Майбутнє України!Вітаємо наших ліцеїстів!

11‒12 грудня 2020 року відбувся фінальний етап XІ Всеукраїнської науково-технічної виставки-конкурсу молодіжних інноваційних проєктів «Майбутнє України».
Програма Виставки передбачала онлайн-виставку інноваційних науково-дослідницьких проєктів учасників та постерний захист проєктів учасниками у кожній номінації окремо. Цьогоріч заходи проходили в онлайн-режимі.
Ми пишаємося, що серед призерів виставки-конкурсу учні нашого Криворізького Центрально-Міського ліцею!
Учениця 10-Б класу Ючинська Анастасія була єдиним представником Дніпропетровської області в номінації “Матеріалознавство та перспективні технології” і здобула ІІ місце, презентуючи свої дослідження ефективності інгібіторів корозії створених на основі рослинної сировини (науковий керівник Бондаренко Н.О., вчитель хімії і біології ліцею).
Учень 11-А класу Аванесов Артем представляв нашу область у номінації “Електроніка та приладобудування” і презентував свою роботу “Розробка пристрою для регенерації тепла стічних вод” (науковий керівник Шапоріна О.О., вчитель інформатики ліцею). Результат участі Артема – ІІІ місце!
Вітаємо талановитих учнів ліцею, їх керівників і бажаємо й надалі не втрачати творчого духу дослідництва та здобувати нові перемоги!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *