До відома учнів 11-х класів та їх батьків!

Крок у майбутнє з ДЮІ!

Вибір майбутньої професії відповідальний крок у житті кожної людини. Наша країна потребує енергійних, інтелектуальних, працелюбних та сміливих професіоналів! 

Донецький юридичний інститут МВС України здатний забезпечити державу практичними працівниками Національної поліції України та юристами. Інститут здійснює освітню діяльність у місті Кривий Ріг та місті Маріуполь!

Заклад вищої освіти зі специфічними умовами навчання готує фахівців за державним замовленням освітнього ступеня “бакалавр” на денній  та заочній формах навчання за спеціальностями: “Право” та “Правоохоронна діяльність”. На період навчання курсанти денної форми навчання забезпечуються безкоштовним мешканням у гуртожитку інституту, трьохразовим харчуванням, спецодягом за усіма сезонами, медичним обслуговуванням та мають право користуватися бібліотечним фондом інституту, електронною бібліотекою та сайтом дистанційного навчання. Після закінчення навчання, за умови успішного складання державної атестації, усім випускникам присвоюється спеціальне звання та гарантовано 100 % працевлаштування у підрозділах МВС України.

Донецький юридичний інститут МВС України здійснює також ступеневу підготовку на денній та заочні формах навчання фахівців-юристів за кошти фізичних осіб освітніх ступенів «Бакалавр» (на основі повної загальної середньої освіти, на основі освітньо-кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст», на основі вищої неюридичної освіти) та «Магістр» (на основі вищої освіти не нижче ступеня «Бакалавр») за спеціальностями «Право» та «Правоохоронна діяльність». Юридичний факультет Донецького юридичного інституту МВС України запрошує здобути вищу освіту за спеціальностями «Економіка» та «Публічне адміністрування та управління» на денній та заочній формах навчання.

 

З правилами й вимогами щодо вступу та з питань оформлення документів звертайтесь до інформаційного порталу Донецького юридичного інституту МВС України www.dli.donetsk.ua, за телефонами приймальної комісії: 0679147454; 0673188076; 0999563108.

Ми чекаємо нових зустрічей з жителями всіх регіонів України на Фестивалях поліцейської та юридичної освіти, а також Днях відкритих дверей, які відбуваються в інституті щосуботи. До нових зустрічей! Обирайте ДЮІ, адже #ТутВартоНавчатись,щобЗахищати!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *