Відзнака міського голови – майбутньому Кривого Рогу

    22.12.2018 в приміщенні виконкому Криворізької міської ради відбулося урочисте нагородження обдарованих дітей і молоді відзнакою Криворізького міського голови за вагомі особисті досягнення, що сприяють суспільно-економічному розвитку міста та утверджують його авторитет на державному рівні. З двохсот лауреатів – 137 представників закладів загальної середньої, позашкільної, професійно-технічної та вищої освіти міста в номінаціях «За спортивні досягнення», «За творчі досягнення», «За наукові досягнення», «За інтелектуальні досягнення» та «За внесок у забезпечення розвитку студентського самоврядування, молодіжного руху». Зі словами привітання до присутніх звернувся Криворізький міський голова Юрій Григорович Вілкул, який зазначив, що досягнення молоді – це досягнення всього Кривого Рогу. «Дякую вам за плідну роботу! За те, що сьогодні ви продовжуєте прославляти наше місто!» – сказав Юрій Григорович.
Всі лауреати отримали грошові винагороди та дипломи.
     Радість нагороди разом із дітьми ділили їх батьки, наставники, педагоги, які своєю невтомною працею, вмінням, педагогічним хистом, щоденною підтримкою зробили вагомий внесок у здобуття лауреатами відзнаки Криворізького міського голови для обдарованих дітей і молоді.

 7 ліцеїстів отримали відзнаку міського голови: за інтелектуальні досягнення – Заєць Микола (10-А), Петєліна Тамара (8-А), Швець Владислав (11-В), за наукові досягнення – Литвинов Владислав (10-А), Онисько Аліна (10-Б); за творчі досягнення – Бондар Андрій (11-А), за спортивні досягнення – Горова Оксана (10-Б)!

Вітаємо лауреатів і бажаємо успіхів у новому році!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *