Тренінг “Європейська інтеграція для молоді”

       5.12.2018  учні 10-х класів Криворізького Центрально-Міського ліцею отримали сертифікати за участь у тренінговій програмі «Європейська інтеграція для молоді»

  Тренінг «Європейська інтеграція для молоді» спрямований на підвищення обізнаності та поширення знань про Європейський Союз серед учнівської молоді. Учні мали змогу ознайомитися з історією створення ЄС, основними цінностями Євросоюзу, інституціями ЄС, дізнатися, що таке мобільність у навчанні, як можна отримати подвійний диплом (український і зарубіжного зразка), тобто навчаючись на теренах нашої держави, і за кордоном.

      Під час цих тренінгів учні мали змогу долучитися до європейського вибору, ознайомилися з тим, як там приймають рішення. Діти були вражені, коли їм запропонували стати представниками та очільниками європейських держав. Їм потрібно було «розподіляти квоти» щодо виготовлення тієї чи іншої продукції, вирішувати різні економічні і політичні питання. Ліцеїстам було досить цікаво, вони переймалися потребами тієї країни, яку представляли. Це було просто вражаюче, емоційно забарвлено й дуже позитивно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *