Cаміт міської асоціації дитячих об’єднань «Мій вибір – я лідер».

08.11.2018 на базі Криворізької загальноосвітньої школи № 8 відбувся саміт міської асоціації дитячих об’єднань Кривого Рогу під назвою «Мій вибір – я лідер». Серед учасників був і учень нашого ліцею – Чернов Владислав.

Захід об’єднав представників органів управління освітою, працівників закладів позашкільної та загальної середньої освіти, юних лідерів.

Саміт – початок нового творчого сезону Лідерів Криворіжжя. Адже на ньому не тільки приймають новачків до лав Міської асоціації, але й узгоджують та створюють новий лідерський проект, який триватиме упродовж року.

Під час урочистостей 140 лідерів Кривого Рогу дали зрозуміти, яким повинен бути справжній лідер, підтвердили свої наміри бути відкритими для всього нового, ініціювати, прямувати і вести за собою, бути патріотом своєї Батьківщини.

Зі словами привітання до молоді звернулася начальник управління освіти і науки виконкому Криворізької міської ради Тетяна Кріпак, яка наголосила, що «влада буде завжди підтримувати лідерський рух», а також сповістила приємну новину, що подарунком у кінці навчального року, за підтримки голови міської ради Юрія Вілкула, стане проведення форуму МАДО на базі ДОТ «Старт».

Також усі присутні мали можливість перегорнути сторінки діяльності МАДО за минулий навчальний рік, переглянувши цікавий та змістовний відеозвіт «7 чудес Кривого Рогу», який став підсумком проекту «Сталеве серце України – місто щасливої дитини». Найурочистіша мить – посвята нового складу лідерів до членів Міської асоціації, а також промова обіцянки.

Після екскурсії парком імені Федора Мершавцева та смачної обідньої перерви розпочалась робота в інтерактивних студіях «Вчимося бути лідером». Цікаві ігри дали відповідь на питання «Хто ж такий справжній лідер?». Під час роботи у секціях діти познайомилися, згуртувалися, а головне – знайшли цікаві ідеї, які сподобаються не тільки їм, а й їх одноліткам в освітніх закладах, районах.

Цьогорічний саміт учнівського самоврядування – це початок нового лідерського проекту «Лідерська хвиля. Будь першим серед кращих».

Під час усього заходу працювали члени міської дитячої ліги журналістів, які висвітлювали події саміту у дитячій газеті «Молодіжний кур’єр», а наприкінці заходу продемонстрували бекстейдж.

Лідер – означає бути впевненою у собі людиною, а наші лідери саме такі!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *